N° 36 : Juni 2010

                                                                                            Landen, 30 june 2010

Beste Klant ,

 

Zoals in onze nieuwsbrief van Januari 2010 vermeld , hebben we de strategische beslissing genomen om sommige oudere toestellen uit ons gamma te halen, maar ook om andere uit te breiden, zoals onze Futurix.
We zijn dan ook verheugd om te kunnen meedelen dat  het gamma Futurix volledig compleet is. Deze kunnen we vanaf nu ook leveren met basis in PC of PS en dat voor de wattages 1x36w, 2x36w, 1x58w en 2x58w.

Voor  onze nieuwe Buba moeten we ons excuseren voor de lange tijd die we nodig hadden om de werktuigen te herstellen en opnieuw te testen.
Nu zijn we wel klaar met deze mooie reeks om aan al uw aanvragen te voldoen. Mogen we u eraan herinneren dat de grootste vernieuwing van onze Buba ligt bij de interessante mogelijkheden die de ophangbeugel biedt: deze beugel heeft echte voordelen bij grote installaties zoals bijvoorbeeld  in ziekenhuizen en universiteiten , doordat de installatie en het onderhoud veel gemakkelijker en uitermate flexibel kunnen gebeuren.
De BUBA reeks is beschikbaar in 2 maten : 250 mm en 305 mm. Beide types zijn ook beschikbaar in de meer klassieke versie, zonder montagebeugel.


De herschikking van ons gamma produkten is nu afgerond. Hierbij kunnen we u garanderen dat het huidige gamma voor vele jaren zal aangehouden worden !

Vele groeten ,

Cyril JOSSET

Afgevaardigd Bestuurder